Smart home oplossingen

Woonsimpel maakt van woningen smart homes (enkele toepassingen)

Aanwezigheidsmelders

Een aanwezigheidsmelder meet constant het daglicht. De melder schakelt uit als er geen beweging meer is of als er genoeg daglicht is. Doordat de melder uitschakelt als er genoeg daglicht is, kan er heel wat energie bespaard worden.

Bewegingsdetectie

Een bewegingssensor die op beweging reageert. Een specifieke sensor kan zo ingesteld worden dat bij het detecteren van beweging of juist uitblijven ervan, bijvoorbeeld een alarm ingeschakeld kan worden.

Slimme nachtverlichting

Veiligheid maar ook comfort zijn bij dit type sensor het uitgangspunt. Zodra er beweging wordt vastgesteld kan verlichting worden ingeschakeld. Een aanvullende toepassing kan bijvoorbeeld het oproepen van hulp zijn.

Temperatuurregeling

Dit type sensor meet permanent de temperaturen in verschillende individuele ruimtes en past deze waar nodig aan. Maximaal wooncomfort en energiebesparing is hierbij het uitgangspunt.

Slim systeem op maat

Uitgangspunt bij het systeem is altijd de combinatie van comfort en veiligheid. Op maat zijn verschillend functies en toepassingen inzetbaar die aangepast kunnen worden in elke levensfase van de bewoner(s).

Projecten

Slide

Portgene
appartementen

Ervaar de luxe van een appartement met vijfsterren comfort.
www.comfortwonen.com

Slide

Goes
appartementen

Luxe en comfortabel wonen in het centrum.
www.comfortwonen.com

Slide

Yerseke
appartementen

Luxe en veilig wonen aan de oevers van de Oosterschelde.
www.comfortwonen.com

Contact